Ondersteuning bij moeilijke gesprekken

Je kunt als een berg opzien tegen een gesprek omdat je niet weet hoe je het moet aanpakken. Of je verwacht zoveel tegenwerking dat je het gesprek helemaal niet wilt aangaan.

Je hebt slapeloze nachten omdat het tijdstip nadert waarop er echt gesproken moet worden en je hebt geen overzicht. Je begrijpt dat je in een impasse bent beland.


Als er mogelijkheden zijn om tot een oplossing te komen, wil je die dan ook benutten? Met mijn jarenlange ervaring als coach en ondersteuner help ik je graag om oplossingsgericht met je te werken. Met enkele gesprekken help ik je weer op weg. Ik onderzoek met je wat belangrijk is voor jou en hoe je dat kunt bereiken.


 • Krijg inzicht in jouw persoonlijke leervragen
 • Leer hoe je grip krijgt op de communicatie
 • Ervaar helderheid over de vervolgstappen
 • Leer hoe je je zelfinzicht in een paar stappen kunt vergroten


Als je bereid bent om te investeren in jezelf kun je leren hoe je vaardig kunt worden in gesprekken. Het is steeds weer oefenen om steeds jezelf weer te verbeteren. En als het lukt geeft dat enorm veel voldoening. Niet alleen voor jezelf, ook voor de anderen.

Ik coach je en gebruik daarbij een aantal principes afkomstig uit Dynamische Oordeelsvorming, mediation en conflicthantering, Deep Democracy en Neuro Linguistisch Programmeren.

De voordelen om een coach in te schakelen

 • Je kunt in korte tijd meer inzicht krijgen door intervisie oefeningen;
 • Je kunt oefenen met de coach en zo jezelf beter voorbereiden in het gesprek;
 • Je leert welke vaardigheden handig zijn om te leren en te verbeteren;


Als je beter voorbereid wilt zijn op moeilijke gesprekken, vraag dan om ondersteuning in de voorbereiding. Je kunt ook ondersteuning tijdens je werk vragen, dan begeleid ik je in het gesprek. Learning on the job: dit werkt prima om stapsgewijs te leren.

Wacht niet langer, neem contact op en we werken samen aan een oplossing. Alleen als je zelf de eerste stap zet, kom je verder.


Na een aantal coachgesprekken is het resultaat

 • Het bereiken van je leerdoel(en)
 • Meer zelf-inzicht
 • Praktische tips om direct toe te passen ter verbetering van je gesprektechnieken.


Ik spreek je graag om je verder te helpen. Het eerste gesprek is gratis. Ik stem met je af wat je vraag is en of ik je hierbij kan ondersteunen.

Klik op de knop hieronder:

Wat zeggen mijn klanten? (zonder naam i.v.m. vertrouwelijkheid)

- "Zij wist mijn onrust in een onmogelijke situatie om te buigen naar rust door mij alle mogelijke varianten te laten onderzoeken. Toen was voor mij de keuze vrij snel gemaakt. Het gaf veel rust om deze ondersteuning te hebben gehad."


Anoniem


- “Zonder hulp van Juliet de Barbanson hadden we nog steeds in rondjes gedraaid en waren we niet tot een oplossing gekomen.”


Anoniem

- "Ze is to-the-point en zakelijk en laat ruimte voor emotie. Ze heeft een enorme ervaring om gezamenlijk tot een aanvaardbaar resultaat te komen. Heel plezierige manier van werken ondanks de heftige gesprekken."


Anoniem


- "Omdat ze ook buiten kantoortijden beschikbaar is, werkte dat bijzonder flexibel en plezierig. We konden zo met alle betrokkenen in korte tijd tot een oplossing komen."


Anoniem

Met jouw vraag bepalen we samen wat we gaan bespreken

Met jouw vraag bepalen we samen wat we gaan bespreken.

In overleg bepalen we hoeveel gesprekken gewenst zijn.


Na de coachgesprekken

 • Je hebt meer zelfinzicht en weet daardoor hoe je kan reageren in lastige situaties;
 • Ben je in staat om moeilijke gesprekken aan te gaan;
 • Heb je praktische tips die je direct in praktijk kunt brengen.

Ervarend leren aan de hand van jouw werkvragen en praktijksituaties.

De gesprekken duren 1 a 2 uur, kunnen op locatie of online plaatsvinden. Ook na kantoortijden mogelijk. Het eerste gesprek om na te gaan of we met elkaar willen werken is gratis.

Bel me op 06 53 198 628 of klik op de knop hieronder.