Over Juliet

Juliet de Barbanson ondersteunt ambitieuze projectmanagers die meer regie op hun project willen. 

Zodat je sociaal vaardig een project kunt voorbereiden en managen.

Projectplannen zijn waardeloos zonder sociaal projectmanagement.

Wat wil ik bereiken?

"Ik vind het fascinerend om mensen te begeleiden en samen tot een oplossing komen in complexe situaties. Hoe je makkelijk kunt omgaan met de procesdynamiek en de fasen in een project – dat is waar ik je enthousiast in kan begeleiden.

Ik wil je met al mijn kennis en ervaring ondersteunen en je helpen bij het voeren van moeilijke gesprekken met stakeholders die tegengestelde belangen hebben. 

Een duurzame wereld bereiken we met duurzame projecten realiseren, daar lever ik graag mijn bijdrage aan."


Korte kennismakingsvideo

Juliet de Barbanson ondersteunt professionals om doeltreffende besluiten te nemen.

Juliet heeft een ruim 30 jaar ervaring als milieu-jurist, strateeg, adviseur in het bedrijfsleven, instellingen en overheids¬organisaties met het oplossen van integrale vraagstukken binnen het leefomgevingsrecht. Ze heeft als registermediator (sinds 1997) honderden groepsgesprekken begeleid om tot oplossingen te komen. Ze begeleidt organisaties bij het verbeteren van de onderlinge samenwerking en gebruikt daarbij het model van de Dynamische Oordeelsvorming (gecertificeerd trainer).

De rode draad in haar ontwikkeling is haar fascinatie voor groepsprocessen bij conflictsituaties. Hoe kom je samen tot een oplossing als je tegengestelde belangen hebt?En welke vaardigheden daarbij zijn nodig voor een procesmanager om deze processen professioneel te begeleiden. – dat is waar Juliet u enthousiast in kan begeleiden.

In haar visie leidt een professionele aanpak tot meer tot een creatieve en leefbare wereld met aandacht voor elkaar. Met de I-M-P-A-C-T-werkwijze is alle kennis en ervaring van de afgelopen 30 jaar gebundeld. 

Door onvoldoende bekwaamheid van het bevoegd gezag moesten we onderzoeken laten verrichten en juridische hulp inroepen. We zijn daarbij fantastisch begeleid door Juliet de Barbanson. Zonder haar professionele hulp en drive hadden we het niet gered en hadden we misschien wel halverwege de rit bakzeil gehaald. Dan had de gemeente alsnog haar zin gekregen. En dat terwijl de uiteindelijke vergunning nota bene integraal conform onze eerste aanvraag was.

Cor Brandsma, directeur Brand Oil

Neem contact op!

Ik vind het leuk met je in contact te komen. Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen over het verbeteren van jouw regie op je project. Klik op onderstaande knop om contact op te nemen.

Of stuur een persoonlijk bericht op LinkedIn!