arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Juliet

Juliet de Barbanson ondersteunt ambitieuze omgevingsmanagers die meer grip op hun project willen. Met haar eigen bedrijf De impact Regisseur richt zij de focus op het verbeteren van besluitvormingsprocessen.

Wat wil ik bereiken?

Ik vind het fascinerend hoe mensen samen tot een oplossing komen in complexe situaties. Om in een gesprek tot de kern te komen en een besluit te nemen in gezamenlijkheid – dat is waar ik je enthousiast in kan begeleiden.

Ik wil je met al mijn kennis en ervaring ondersteunen en je helpen bij het voeren van moeilijke gesprekken of het nemen van moeilijke besluiten.

In mijn visie leiden oplossingsgerichte gesprekken tot een creatieve en leefbare wereld met aandacht voor elkaar.


Korte kennismakingsvideo

Juliet de Barbanson ondersteunt professionals om doeltreffende besluiten te nemen.

Juliet heeft een ruim 25 jaar ervaring als milieu-jurist, adviseur en docent in het bedrijfsleven, instellingen en overheids¬organisaties met het oplossen van integrale vraagstukken binnen het leefomgevingsrecht. Ze heeft als registermediator (sinds 1997) honderden groepsgesprekken begeleid om tot oplossingen te komen. Ze begeleidt organisaties bij het verbeteren van de onderlinge samenwerking en gebruikt daarbij het model van de Dynamische Oordeelsvorming (gecertificeerd trainer).

De rode draad in haar ontwikkeling is haar fascinatie hoe mensen samen tot een oplossing komen. Het focussen in gesprekken om tot de kern te komen en een oplossing te vinden of een besluit nemen in gezamenlijkheid – dat is waar Juliet u enthousiast in kan begeleiden.

In haar visie leidt dit tot een creatieve en leefbare wereld met aandacht voor elkaar. Met de IMPACT-aanpak komt alle kennis en ervaring van de afgelopen 20 jaar samen. 

Door onvoldoende bekwaamheid van het bevoegd gezag moesten we onderzoeken laten verrichten en juridische hulp inroepen. We zijn daarbij fantastisch begeleid door Juliet de Barbanson. Zonder haar professionele hulp en drive hadden we het niet gered en hadden we misschien wel halverwege de rit bakzeil gehaald. Dan had de gemeente alsnog haar zin gekregen. En dat terwijl de uiteindelijke vergunning nota bene integraal conform onze eerste aanvraag was.

Cor Brandsma, directeur Brand Oil

Neem contact op!

Ik vind het leuk met je in contact te komen. Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen over het verbeteren van jouw regie op je project. Klik op onderstaande knop om contact op te nemen.

Of stuur een persoonlijk bericht op LinkedIn!